top of page

"Jokaisella on oikeus olla parhaimmillaan – päivittäin!"

Haluatko eroon kotiverkkareista? Kaipaatko boostia itsetunnolle? Haluatko tietää missä väreissä hehkut, ja löytää itsellesi uuden Toimivan tyylin? 

Olen toiminut stylistinä vuodesta 2010 ja auttanut satoja ihmisiä löytämään omat värit ja uuden upean tyylin. En juokse trendien perässä vaan lähden aina liikkeelle asiakkaan toiveista ja uskon siihen, että persoonan pitää näkyä pukeutumisessa ja vaatteissaan pitää viihtyä.

Hinnasto

01.

Värianalyysi,
250 €.

02.

Personal Shopper,
alkaen 650 €.

03.

Koulutukset,
alkaen 800€.

04.

Näytökset, 
alkaen 800 €.

05.

Verkkokurssit, 

alkaen 60€.

1. Hehku omissa väreissäsi,
varaa aika värianalyysiin!

Värianalyysi pohjautuu ihon luontaiseen pigmenttiin eivätkä värit siksi muutu iän myötä.
Kerran oikein tehty värianalyysi takaa sinulle oikeat värit jatkossakin; ei enää virheostoksia! 

 

On tärkeää, että viihtyy omissa vaatteissaan ja että värit ovat kohdallaan.
Kun sinulla on ylläsi oikeat värit, olet välittömästi reippaamman, iloisemman, vakuuttavamman ja pirteämmän oloinen. 

 

Oikeat värit ja tyyli ovat eduksi ensivaikutelmaa luodessa, esim. työhaastattelussa, palaverissa, esiintyessä – eikä ripaus lisää itsevarmuuttakaan ole huono asia. Värien merkitys pukeutumisessa on yhtä tärkeä asia sekä naisille että miehille!

 

Olen kouluttautunut BC-värikonsultiksi vuonna 2013 ja tehnyt stylistin töitä jo vuodesta 2010. Teen värianalyysit pääsääntöisesti Tampereella, työtilassani Innovation Homella (os. Finlaysoninkuja 21 A). Isommat ryhmät (4 + hlö) voidaan sopia myös muualle. 

Värianalyysin yhteydessä tarjoan sinulle kahvia, teetä tai lasillisen kuohuvaa. Ota hetki itsellesi ja varaa aika! Halutessasi teen sinulle myös meikin sinulle sopivilla sävyillä. Voit myös ottaa oman meikkipussisi mukaan, niin katsotaan yhdessä, onko sinulla jo entuudestaan oikeita sävyjä käytössä! Lopuksi saat minulta vielä kiitoksena pienen kosmetiikkalahjan mukaasi. 

 

Värianalyysin sisältö:

* Sävytarkka värianalyysi
(BC-värianalyysi, värit jaetaan 4 värivuodenaikaan: lämpimät kevät ja syksy sekä kylmät kesä ja talvi).

* Lyhyt tyylikonsultointi väreihin perustuen; vaatteet, asusteet ja hiukset

* Oma henkilökohtainen värikartta (postitus kotiin tapaamisen jälkeen).

* Meikkaus ja kosmetiikan sävyopastus. Saat myös kätevän listan sinulle parhaiten sopivista Oriflamen meikkisävyistä.

 

Värianalyysin hinta sis . yllä mainitut, 250 €, (sis. alv. 24%) / hlö.
Lasku tulee olla maksettuna värianalyysiin saapuessa.

Alta näet videon ja voit katsoa etukäteen, mitä värianalyysissä tapahtuu. 

2. Tyyliä etsimässä?
Varaa Personal shopper -palvelu!

Onko elämäntilanteesi muuttunut ja haluat satsata itseesi? Vai veisikö Toimivan tyylin löytäminen Sinua kohti tavoitteitasi? Jos uni, liikunta ja ravinto ovat kunnossa, seuraava askel kohti itsevarmempaa Sinua ja tyytyväisempää peilikuvaa on ottaa ulkoinen olemus haltuun. Ulkoinen olemus vaikuttaa siihen, miten meidät koetaan ja millaisena tyyppinä Sinua pidetään, sillä ensivaikutelmalla on todella suuri merkitys, kun kohtaamme uusia ihmisiä – töissä tai vapaa-ajalla. 

Personal Shopper -palvelu sisältää aina myös sekä väri- että vartaloanalyysin, jonka pohjalta lähdetään yhdessä uusimaan tyyliäsi. Kun hehkut omissa väreissäsi ja tiedämme, missä vartalosi painopisteet ovat ja mitä ihanaa Sinussa haluamme pukeutumalla korostaa, sitten jää jäljelle shoppailu!

Minä teen sen (melkein kokonaan) puolestasi! Menen edeltä yhdessä valitsemaamme liikkeeseen ja etsin sinulle sovitettavat asukokonaisuudet valmiiksi. Mietitään etukäteen yhdessä, millaista täydennystä vaatekaappisi tarvitsee ja onko uusien vaatteiden pääasiallinen käyttötarkoitus työssä vai onko kenties tulossa juhlat, mihin kaipaat täydellistä asua? Ostopakkoa vaatteille ei ole, mutta yleensä asiakkaat löytävät shoppailureissulta mukaansa muutaman helmen, jotkut jopa useita!

Palvelu toteutetaan Tampereella tai matkakuluja vastaan muualla. Ota yhteyttä, ja kerro tilanteestasi niin jutellaan, miten voisin olla avuksi ja mistä lähdemme liikkeelle! Personal Shopper palvelun hinta: 900 € (sis. alv. 24%). 

Mikäli sinulle on tehty jo aiemmin väri- ja vartaloanalyysi ja haluat uudistaa tyyliäisi stylistin avulla, tällöin
Personal Shopper -palvelun hinta on 650€ (sis. alv. 24%).

3. Tyky-päivä tulossa?
Varaa Toimiva Tyyli -koulutus

Tyylin luominen ei ole taikatemppujen tekemistä vaan muutaman lainalaisuuden ymmärtämistä, joiden avulla osallistujat saavat itsevarmuutta lähteä rakentamaan itselleen uutta, sopivaa Toimivaa tyyliä. Olen kouluttanut vuosien varrella niin tyky-päivissä, naisten illoissa sekä alan ammattilaisia, esimerkiksi vaatemyyjiä ja optikkoja.

"Kati piti tiimipäivässämme luennon pukeutumisesta erityisesti asiantuntijatyössä. Kati teki myös BC-värianalyysit koko tiimille. Suosittelen Katin luentoja ja värianalyysia kaikille, jotka tapaavat töissä asiakkaita, esimerkiksi myyjinä tai asiantuntijoina. Katin luento herätteli ajattelemaan, kuinka me viestimme värien ja ulkoisen olemuksen kautta joka tapauksessa, tiedostimme asian tai emme. Värianalyysi ja vinkit toimivat myös miehille! Rohkeasti vain testaamaan." 

 

Koulutukset sopivat hyvin yrityksille, ryhmille tai kaveriporukoille. Ajasta, paikasta ja osallistujamäärästä riippuen rakennetaan juuri teidän tiimille sopiva koulutus.

 

Toimiva tyyli -koulutus voidaan rakentaa esimerkiksi seuraavista osa-alueista:

* Värien merkitys pukeutumisessa

* BC-värianalyysi

* Ensivaikutelman luominen

* Vartalotyypin määritys

* Asusteet ja niiden käyttö

* Tilannepukeutuminen, etiketit

* Business- tai juhlapukeutuminen

* Kauden trendit

 

Koulutuksen kesto ja hinta alkaen
1,5h: 800 € + alv. 24%​, sekä matkakorvaus Tampereelta.

Kerro, mitä teidän porukalla on mielessä niin räätälöidään teille sopiva sisältö! Päivä voi sisältää myös värianalyysit koko porukalle tai sitten se voi olla lyhyt yhteinen hetki tyyliasioiden parissa! 

4. Näytös, tyylivartti vai
stailausbattle? 

Toimiessani sekä stylistinä että juontajana, olen onnistuneesi myös yhdistänyt nämä kaksi työtä. Pitämäni Toimiva tyyli -näytökset ovat olleet erittäin suosittuja mm. kauppakeskustapahtumissa sekä messuilla.

Mikäli tarvitset (naisille suunnattuun) tapahtumaasi virkistävää ohjelmaa, Toimiva tyyli -näytös on mainio vaihtoehto.

Toimiva tyyli -näytös on kestoltaan n.15-20 minuuttia ja aiheet voidaan valita yleisön mukaan. Tapahtumissa näytöksiä voi olla eri teemoin esimerkiksi kolme päivän aikana.

Toimiva tyyli -näytöksissä voidaan käydä läpi mm. seuraavia teemoja:

- Vartalotyypit ja pukeutumisvinkit vartalotyypin mukaisella tavalla

- Asusteiden käyttö; miten valita korut, laukut, vyöt ja huivit

- Huivin sidontatapoja

- Yhden asukokonaisuuden stailaaminen moneen menoon sopivaksi

- Värien käyttö

Kun asua stailataan lavalla ja annetaan vinkkejä vaatteiden ja asusteiden käyttöön, yleisö voi ihastelemisen lisäksi myös oppia tyyliasioita. Näin heille jää myös tuotteet paremmin mieleen ja kauppiaiden on helppo jatkaa asiakkaiden kanssa tuotteiden parissa näytöksen jälkeen. Kerään aina tuotteet Toimiva tyyli -näytökseen asiakkaan toivomista liikkeistä. Toki minulla on myös omia yhteistyökumppaneita, mikäli pääasiallinen tarkoitus ei ole myynnin edistäminen vaan ohjelman tuottaminen.

Näytösten hinnat alkaen 800€ + alv. 24% sekä matkakorvaus Tampereelta.

YouTube-kanavaltani löydät muutamia ohjevideoita,
joissa mm. opetan sinulle monta erilaista ja tyylikästä tapaa sitoa huivi!

5. Verkkokurssit
Luo oma Toimiva tyylisi sekä Hääpukujen Toimiva tyyli!

Luo oma Toimiva tyylisi -verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka etsit omaa tyyliäisi ja haluat oppia pukeutumaan tyylikkäästi mutta persoonasi huomioiden.

 

Kurssilla on 4 jaksoa, kesto yht. 67 min. 

1. jaksossa opit, miten tunnistat oman vartalotyypin ja pukeudut vartalotyyppisi mukaisesti (19 min).

2. jaksossa opit, mikä vaikutus väreillä on pukeutumiseen ja missä väreissä olet parhaimmillasi (17 min).

3. jaksossa opit, miten valitset sinulle sopivat alusteet ja kuinka käytät niitä (23 min).

4. jaksossa opit, miten yksi perusasu muuntuu moneen menoon sopivaksi (8 min).

 

Kurssin tarkoituksena on auttaa sinua pukeutumaan tyylikkäästi, sillä "Jokaisella on oikeus olla parhaimmillaan -päivittäin!"

 

Kurssin hinta on: 125 €
 (sis. alv. 24%).Kurssi käsittelee naisten pukeutumista.
Kurssin katseluoikeus kestää ostohetkestä lukien 3kk. 

 

 

 

Olen rakentanut myös Hääpukujen Toimiva tyyli -verkkokurssin sinua varten, joka olet etsimässä itsellesi sitä täydellistä hääpukua. Tämän verkkokurssinkurssin avulla varmistut, että ostat juuri sinulle oikean mallisen puvun tärkeimpään päivääsi!

Hääpukujen valinnassa on monta sudenkuoppaa, mihin kompastua ja siksi kannattaa ensin katsoa tämä kurssi ja mennä sen jälkeen liikkeeseen ammattilaisen palveltavaksi. Sinun värisi, kokosi ja vartalotyyppisi määrittävät pitkälti sen, millaisessa puvussa olet parhaimmillasi.

Kurssilla näet viisi eri ikäistä, eri kokoista ja vartalomalliltaan erilaista morsianta. Jokaisen morsiammen päällä näytetään yksi puku, joissa he eivät ole edukseen ja joka korostaa vääriä asioita morsiammessa, vaikka puvut ovatkin kauniita. Kerrotaan myös miksi kyseinen puku ei ole nappivalinta. Sen jälkeen jokaisen morsiammen päällä näytetään se täydellinen puku, joka saa morsiamman hehkumaan ja jälleen kerromme myös syyt siihen, miksi näin on. Lisäksi kiinnitämme huomiota myös aluspukeutumiseen.

Morsiammina kurssilla ovat

Ilona Qvick (57-vuotias), 174 cm, koko 38-40,  A-vartalotyyppi

Miina Kivelä (35-vuotias), 165 cm, koko 48-50, rintava, muodokas

Matleena Laaksonen (27-vuotias), 183 cm, koko 38-40 Y-vartalotyyppi, hoikka

Kati Huusko (38-vuotias), 170 cm, koko 38-40, X-vartalo

Sanna Ahola (30-vuotias), 155 cm, koko 34, H-vartalotyyppi, siro

Morsianten kampaukset: Minna Pietilä / Kosmetologi Minna, GloHair Hämeenpuisto

Meikki: Ilona & Sanna, Minna Pietilä

Meikki: Miina, Matleena & Kati, Kati Vasell

Uskon, että tästä kurssista on sinulle valtavasti hyötyä. Hääpäiväsi on ainutlaatuinen tapahtuma ja haluan, että olet silloin parhaimmillasi! Tule mukaan Hääpukujen Toimiva tyyli -verkkokurssille ja vietä unelmiesi hääpäivä!

Kurssin pääset ostamaan tästä linkistä. 

 

Videon kesto 27 min ja hinta 97€ (sis. alv. 24%). Kurssi käsittelee morsiuspukuja.

Kurssin katseluoikeus kestää ostohetkestä lukien 3kk. 

Palveluihini ovat vuosien varrella luottaneet mm. 

Toimiva tyyli -näytökset:

– Kauppakeskus Pasaati, Kotka

– Kauppakeskus Tawast, Jyväskylä

– Kauppakeskus Goodman, Hämeenlinna (Stailausbattle)

– Tommy Hilfiger konseptimyymälä, Ideapark (Asiakkaiden stailaus)

Pukeutumiskoulutukset ryhmille:

– Pankkiiriliike Alexandria

– Tammerkosken Nuorkauppakamari

– Mothers in Business MiB ry, Tampere

– erilaiset yksityiset kokoonpanot

Myyjien koulutus:

– Optikko Heiniö

– Silmäasema

– VILA Tampere ja Jyväskylä

katin kujeet oikea.png

Muut palveluni:

Erityistaitoni on koota sekaviltakin vaikuttavista osista kokonaisuuksia. Kun palaset laitetaan yhteen oikeassa järjestyksessä oikealla hetkellä, syntyy loistava kokonaisuus. 

Autan sinua järjestämään palaset. Olipa kyse sitten markkinoinnista, tapahtumatuotannosta, juonnoista tai yrittäjänä toimimisesta. 

Toimin myös seksuaalineuvojana ja voin auttaa sinut palasista kokonaiseksi myös eron jälkeen, keskeneräisten mietteiden kanssa sekä uutta tyyliä luoden. 

Lisätietoa palveluistani löydät alta. Tervetuloa mukaan!

bottom of page